praktijk doetinchem

De opdrachtgever wilde graag een praktijk aan huis hebben. Met een paar eenvoudige en doeltreffende ingrepen is de inpandige garage verbouwd tot praktijkruimte. Een deel van de verdiepingsvloer is weg gehaald en in de hoge ruimte die is ontstaan zijn twee dakramen geplaatst. Het is nu een hoge en lichte werkruimte geworden.

maquette

Op de foto van de maquette kan je goed zien hoe de ruimte na de verbouwing is geworden. De nieuwe gevel, de vloer en het dak zijn geïsoleerd. Alle nieuwe ramen hebben dubbele beglazing gekregen.

voor en na

De twee nieuwe dakramen zorgen voor veel licht in de ruimte. In de nieuwe gevel is het grote raam vervangen door een deur met een smal hoog raam. Er is nu minder inkijk in de ruimte, zodat er ongestoord gewerkt kan worden.

laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *