uitbouw Voerendaal

"Wij wilden een grotere keuken met ruimte voor een kookeiland, opbergruimte en een grote eettafel." Mijn voorstel was om een aanbouw aan de zijkant van de woning te maken, ter plaatse van de oude keuken. De aanbouw zorgt voor voldoende ruimte en een hele nieuwe ruimtelijke ervaring.

aanbouw naast entree

- verticale zinken stroken in verschillende breedtes

- zink gaat zeer lang mee en is voor 95% recyclebaar

- isolatie van vlas

- FSC hout voor constructie

plattegrond

- aanbouw zorgt voor nieuwe ruimtelijke ervaring

- koken met zicht op de achtertuin

- kookeiland rondom te gebruiken

- alle voorraad en apparatuur in verdiepingshoge kasten

aansluiting op woning

- overgang woning - aanbouw met hoge ramen tot aan dakrand

- zicht op de voordeur en de zijtuin

opdrachtgevers:

"Ik heb er iedere dag plezier van, het is het beste wat we hadden kunnen doen."

"Het is zo simpel, dat had ik zelf moeten verzinnen, maar dat doe je niet."

"Zo weinig extra vierkante meters, maar zo veel effect."

1 reactie op “uitbouw Voerendaal


laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.