Selecteer een pagina

mijn aanbod

Dit kan ik voor je oplossen.

Als architect en bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in duurzaam verbouwen heb ik alle expertise en creativiteit in huis om je te helpen met het beste plan voor de verbouwing van je huis. Of het nu gaat om een uitbouw, opbouw, interne verbouwing of zolder. Hieronder zie je de verschillende diensten die ik aanbied. Zoals je ziet kan ik je het hele bouwtraject begeleiden. Heb je plannen voor een verbouwing? Ik denk graag met je mee. Mocht de door jou gewenste dienst er niet bij staan, laat het me weten en ik kijk of ik je toch kan helpen.
[spacer size=’15px’ mobile=’0′]

Kennismaken: Je wilt verbouwen en wilt bijvoorbeeld een uitbouw. Je hebt een idee hoe groot de uitbouw ongeveer moet zijn en waar hij moet komen. Je weet misschien ook al wel hoe je de nieuwe ruimte wil gaan gebruiken. Maar dan?

Duurzaam ontwerp: Heb ik het meest optimale en meest duurzame plan bedacht voor mijn huis?

Vergunning: Kan ik zomaar uitbouwen of heb ik een vergunning nodig? En zo ja, hoe krijg ik die vergunning dan?

Aannemer kiezen: Waar vind ik trouwens een goede aannemer en hoe zorg ik ervoor dat ik de verschillende offertes met elkaar kan vergelijken?

Werkomschrijving: Hoe zorg ik dat de aannemer precies gaat bouwen wat ik wil?

Bouwbegeleiding: En als er straks gebouwd wordt, hoe controleer ik dat er gebouwd wordt volgens afspraak?

Verbouwen is een boeiend proces met verschillende fases. Het roept veel vragen op. Ik help je al deze vragen te beantwoorden. Klik op de paarse kopjes en je vindt precies waar ik je mee kan helpen.