Selecteer een pagina

testimonials

Hans heeft ons veel zorg uit handen genomen.

Marjan & Imro:
berging Leiden

Wij hebben Hans Klanker als architect en coördinator ingehuurd om een berging naast ons huis te laten bouwen. Hans heeft het gehele proces uit onze handen genomen: het ontwerp, de vergunningaanvraag (extra lastig omdat het om beschermd stadsgezicht ging), de technische werkomschrijving, het zoeken van aannemers, het beoordelen van offertes, het kiezen van de juiste aannemer, het begeleiden van de bouw en de oplevering van het eindresultaat.

Dit gehele proces is volledig naar wens verlopen, wellicht zelfs beter dan verwacht. De gebouwde berging is precies zoals wij wilden en het bouwproces is vlekkeloos verlopen. Hans heeft ons veel zorg uit handen genomen. Hij heeft onze wensen en eisen vertaald in een op maat gemaakte berging.

De kosten voor Hans’ dienstverlening denken wij te hebben terugverdiend doordat de offertes waarschijnlijk realistischer waren dan wanneer wij ze als particulieren hadden opgevraagd, en doordat het proces vlekkeloos is verlopen en geen fouten zijn gemaakt. Kortom, wij zijn heel tevreden met het eindresultaat, dat vooral door deze ondersteuning is gerealiseerd. Aanrader!

Bekijk de berging van Marjan en Imro hier.


Vooral de persoonlijke begeleiding, creatieve ideeën, zoals het bloemkozijn en de duurzame manier van bouwen, sprak ons erg aan.

Lodie & Jan:
uitbouw Voorschoten

We hebben besloten een stuk aan onze woning te bouwen omdat we de locatie erg fijn vinden. Juist alles wat vernieuwd zou moeten worden was daar hard aan toe. De achterpui, bijkeuken en keuken waren allemaal behoorlijk afgeschreven. We zijn dan ook erg te spreken over de nieuwe, veel comfortabelere situatie.

Hans heeft de situatie in zich opgenomen en onze wensen aangehoord. Vervolgens heeft hij een aantal ideeën naar voren geschoven waarmee we na een beetje puzzelen uiteindelijk tot een goed en bijzonder ontwerp zijn gekomen. Denk aan: zeer goede isolatie, duurzaam en vooral niet standaard. Vooral de persoonlijke begeleiding, de creatieve ideeën, zoals het bloemkozijn en de duurzame manier van bouwen sprak ons erg aan.

Ons huis is nu veel comfortabeler, je voelt dat het beter warm blijft. De nieuwe open keuken en een aparte ruimte voor wasmachine en droger, het klopt nu.

Bekijk de uitbouw van Lodie en Jan hier.


Ik werk nu iedere dag in een heerlijke ruimte met heel veel licht, dat naar binnen valt door mooie hoge dakramen.

Miriam & Wim:
kantoor Doetinchem

Het is Hans gelukt om onze kleine, donkere fietsenschuur, met een heel laag plafond, om te toveren tot een fantastische werkplek. Ik werk nu iedere dag in een heerlijke ruimte met heel veel licht, dat naar binnen valt door mooie hoge dakramen. Mijn bureau staat voor de openslaande deuren naar de tuin. Fantastisch!

Zelfs een compacte badkamer ontbreekt niet. Daardoor is het ontwerp van Hans nog duurzaam ook; als we over een paar jaar met pensioen gaan, dan gaat de oude fietsenschuur onze slaapkamer worden!

Bekijk het kantoor van Miriam en Wim hier.


Hans dacht mee vanuit zijn visie, geënt op duurzaamheid en kwaliteit, doch wist zich goed te verplaatsen in het perspectief van ons, de opdrachtgever.

Astrid & Frank
dakopbouw Oegstgeest

Wij hadden de behoefte aan een extra slaapruimte en hebben Hans Klanker gevraagd mee te kijken naar de mogelijkheden voor een dakopbouw op de plek van het dakterras op de 2e verdieping.

Hans heeft de volgende werkzaamheden voor ons verricht: ontwerp, bouwtekeningen, technische werkomschrijving, selectie van de aannemer en de bouwbegeleiding. Terugblikkend zijn wij het meest tevreden over Hans’ persoonlijke, betrokken aanpak gedurende het hele bouwproces. Hans dacht mee vanuit zijn visie, geënt op duurzaamheid en kwaliteit, doch wist zich goed te verplaatsen in het perspectief van ons, de opdrachtgever. Hij was bijzonder nauwkeurig in het maken van de werkbeschrijving. Op het eerste gezicht leek dat vrij overbodig, tijdrovend, maar op het moment van uitvoering door de aannemer bleek het een onmisbare informatiebron te zijn. Het gaf allen, zeker ons als leken op dit werkterrein, veel rust en vertrouwen.

Inmiddels is de extra slaapkamer, de dakopbouw gerealiseerd. We hebben een heerlijke ruimte erbij. Hoewel een van de kinderen er zou gaan slapen zijn wij er zelf beland en ervaren dagelijks het plezier van de opbouw.