Selecteer een pagina

voordelen
Steeds meer mensen kopen zonnepanelen omdat het vele voordelen heeft. Je wekt je eigen stroom op, het is goed voor het milieu en goed voor de verkoopbaarheid van je huis. Ook zijn er diverse subsidieregelingen en belastingvoordelen. De terugverdientijd voor de aanschaf van zonnepanelen worden steeds korter door een grotere productie van zonnepanelen en door technische ontwikkeling.
[spacer size=’5px’ mobile=’5px’]

Energiecafé
 
collectief zonnepanelen kopen
Als je zonnepanelen wilt kopen, dan heb je toch een dak nodig?
Dat is zeker handig, maar dat hoeft niet. Je kan ook samen met een enthousiaste groep in je buurt samen zonnepanelen aanschaffen en plaatsen op een ander dak, of misschien een geschikt stuk grond. Als je bijvoorbeeld in een appartement woont, zou je als vereniging van eigenaren samen het dak vol kunnen leggen met panelen. Een groep huurder kan samen met een bedrijf panelen op een groot kantoorpand installeren. Kortom samen profiteren van de zon.

Energiecafé
Momenteel organiseer ik een Energiecafé in Voorschoten die gaat over het samen profiteren van de zon. Tijdens het Energiecafé komen er drie sprekers die vertellen over de opkomst van burgerinitiatieven voor nieuwe energie, hoe pak je dat aan, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de ervaringen van initiatiefnemers? Daarna hopen we dat bezoekers van de avond zich verenigen en samen een energieke buurt gaan vormen.

Heb jij ook belangstelling voor zonnepanelen, of heb je vragen over zonnepanelen? Laat het mij hieronder weten, dan ga ik op zoek naar het antwoord. Door kennis over zonnepanelen te delen, kunnen we allemaal profiteren van de zon.

Op naar een energieke toekomst!
Zonnige groet van mij,
Hans
[spacer size=’5px’ mobile=’5px’]
poster voorkant Energiecafé
voorkant poster Energiecafé
[spacer size=’5px’ mobile=’5px’]
poster achterkant Energiecafé

achterkant poster Energiecafé